Χαλκίδα: «Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου που πέθανε από θερμοπληξία

1063

Η μητέρα του 46χρονου επιβεβαιώνει ότι ο γιος της εργαζόταν στην ψησταριά και έκανε διανομές με το ποδήλατό του μέσα στον καύσωνα – Δούλευε ανασφάλιστος – Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς 

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του άτυχου 46χρονου άνδρα που πέθανε από θερμοπληξία, στη Χαλκίδα.

Η μητέρα του, με τρεμάμενη φωνή περιγράφει τις τελευταίες δραματικές στιγμές του παιδιού της, λίγο πριν ξεψυχήσει στα χέρια των γιατρών, επιβεβαιώνοντας ότι τη συγκεκριμένη ημέρα ο γιος της δούλευε στη ψησταριά μέσα στον καύσωνα κάνοντας διανομές με το ποδήλατό του.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο κι έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε από το σουβλατζίδικο και δεν καταλάβαινα. Άρχισε και μου πέταγε την μπλούζα, δεν καταλάβαινα τι έκανε. Λέω “παιδάκι μου, τι έχεις;”. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μίλαγε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον κ. Λεονάρδο και λέει μάλλον ότι είναι θερμοπληξία. “Τροχάδην να τον πάτε στο νοσοκομείο. Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και να τον πάτε στο νοσοκομείο”. Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει,το παιδί μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρεμε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί παθαίνει την πρώτη καρδιακή ανακοπή και μετά τον επανέφεραν. Παθαίνει και δεύτερη και τελείωσε. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μου. Εκείνη την ημέρα εργαζόταν στο σουβλατζίδικο»λέει συγκλονισμένη η μητέρα του 46χρονου,μιλώντας τηλεφωνικά στο eviaonline.gr.

Ανασφάλιστος δούλευε στην ψησταριά ο 46χρονος άνδρας

Ανασφάλιστος και με διπλοβάρδιες μέσα στον καύσωνα δούλευε ο 46χρονος διανομέας που πέθανε από θερμοπληξία, στη Χαλκίδα.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από την ψησταριά όπου εργαζόταν. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πονοκέφαλο και πυρετό και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας και όπως αναφέρουν στο protothema.gr δούλευε σε ψησταριά, έκανε συχνά διανομές με το ποδήλατό του και ήταν για ώρες εκτεθειμένος σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς γιατί είχε ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα.

«Τον βλέπαμε να φορτώνει τις σακούλες με τις παραγγελίες στο ποδήλατό του και να πηγαίνει μέσα στον καύσωνα να τις παραδώσει. Δούλευε αρκετό χρονικό διάστημα με το ποδήλατό του, ανασφάλιστος χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν. Γνώριζα ότι είχε ανάγκη τα χρήματα και τον στήριζα» λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν να εργάζεται σκληρά για να βγάλει το μεροκάματο της ημέρας.

Η οικογένεια του 46χρονου έχει βυθιστεί στο πένθος από το ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της ανθρώπου. Είναι σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 46χρονου.

https://www.protothema.gr/