Τελωνείο Κήπων: Τσακώθηκαν για τη σειρά και τον παρέσυρε με το αμάξι – Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος

1077

Ο 57χρονος από τις Φέρες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Η κατάστασή του θεωρείται μη αναστρέψιμη – Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος μετανάστης κάτοικος Γαλλίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας 57χρονος από τη Γεμιστή Φερών, που τον χτύπησε αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων. Οι θεράποντες ιατροί θεωρούν ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Μετά το αίτημά του έγινε καβγάς με τους οδηγούς, με αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος μετανάστης

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

https://www.protothema.gr/