Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠάτρα: «Πώς να ξεφύγω; Με κυνηγάει, με παρακολουθεί» – 34χρονη αποκαλύπτει τον...

Πάτρα: «Πώς να ξεφύγω; Με κυνηγάει, με παρακολουθεί» – 34χρονη αποκαλύπτει τον εφιάλτη που ζει

«Εχω κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα, υπάρχει εντολή να μη με πλησιάζει στα 50 μ. κι όμως εξακολουθώ και ζω εφιάλτη» λέει στην «Πελοπόννησο» 34χρονη Πατρινή θύμα, ενδοοικογενειακής βίας.

«Πώς να ξεφύγω; Με κυνηγάει, με παρακολουθεί, έκανα ασφαλιστικά μέτρα, αναγκάστηκα να φέρω τον πατέρα μου μήπως και συνετιστεί, πώς να αμυνθώ»;

Υπάλληλος καταστήματος της Πάτρας, η οποία έχει καταγγελθεί με τον πατέρα της από τον πρώην σύντροφό της, για βία και χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο (από τον πατέρα), ξεσπά στην «Πελοπόννησο»!

«Ξέρετε τι σημαίνει να στέκεσαι όρθια, να έχεις γυρισμένη την πλάτη και να σε χτυπά με μπουνιά στο κεφάλι, ενώ δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις; Εφθασε σε σημείο να με βρίζει και να με κακοποιεί λεκτικά και σωματικά μπροστά στο ανήλικο παιδί που έχει με την πρώην γυναίκα του, κάτι που αποδεικνύεται και από επίσημη έκθεση παιδοψυχολόγου. Εχω κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα, υπάρχει εντολή να μη με πλησιάζει στα 50 μ. κι όμως εξακολουθώ και ζω εφιάλτη» λέει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» και η πρώην γυναίκα του 43χρονου άνδρα επίσης τον έχει καταγγείλει για βία. Οταν ο εφιάλτης έγινε τρόμος σε μέγιστο βαθμό, ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της, που τον βρήκε έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται η κόρη. Στη μήνυση του 43χρονου αναφέρεται χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό. Η άλλη πλευρά αντιτείνει πως ο πατέρας έχει κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του και για το επεισόδιο θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Η 33χρονη που είναι μητέρα ενός παιδιού από παλαιότερο γάμο της, βρίσκεται σε απόγνωση. Φοβάται ότι δεν θα την αφήσει ήσυχη, όπως συχνά – πυκνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τον προσεχή Νοέμβριο θα γίνει το Δικαστήριο.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ