Λασίθι: Σημείωμα είχε αφήσει ο ένας από τους δύο 35χρονους αστυνομικούς που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

481

Ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε  κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, δίπλα είχε αφήσει και το σημείωμα – Σε ελαιώνα η σορός του δεύτερου 35χρονου

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη, με δύο συνομήλικους αστυνομικούς να εντοπίζονται απαγχονισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επρόκειται για δύο 35χρονους άνδρες -εν ενεργεία αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε διαφορετικά τμήματα της χώρας- τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία του νομού Λασιθίου.

Ο πρώτος αδικοχαμένος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο creta24.gr, φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα λίγο πριν τον θάνατό του. Είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα και υπηρετούσε στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η σορός του δεύτερου 35χρονου αστυνομικού εντοπίστηκε αυτή τη φορά σε έναν ελαιώνα ιδιοκτησίας του στη Σητεία. Κατά πληροφόριες είχε κατέβει στο νησί για διακοπές -τόπος καταγωγής του- και υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα εκτός του νησιού, ενδεχομένως στην Αττική όπως είχε γράψει νωρίτερα το flashnews.gr.

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατο τους δύο άνδρες στο Λασίθι.