Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤην μαχαίρωσε και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι: Αυτό είναι το τραγικό...

Την μαχαίρωσε και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι: Αυτό είναι το τραγικό ζευγάρι στην Κρήτη

Διέφυγε τον κίνδυνο η 36χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση με πολλαπλές μαχαιριές από τον σύντροφό της στην Κρήτη.

Όλα έγιναν στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου. Το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται και ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και το έστρεψε εναντίον της 36χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

Κρήτη: Της κατάφερε 14 μαχαιριές

Δεκατέσσερις μαχαιριές έπληξαν το σώμα της: στον θώρακα, τα πόδια αλλά και την πλάτη. Τα σημάδια στη σκάλα και στο έδαφος δείχνουν πως κατάφερε να ξεφύγει και να γλυτώσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη βγήκε στον δρόμο και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Ευτυχώς ο σύντροφός της δεν την ακολούθησε. Αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά με το ίδιο μαχαίρι, ενώ επιχείρησε να βάλει φωτιά και στο σπίτι. Ο πατέρας του, που μένει στον πάνω όροφο, τον αφόπλισε, με τον δράστη να λέει «σκότωσα τη γυναίκα μου, σκότωσα τη γυναίκα μου».

«Είδα αστυνομία, είδα ασθενοφόρα, για να πάρουν τη γυναίκα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε βοήθεια, η κοπέλα φώναζε, κάλεσε η κόρη μου ασθενοφόρο, ήρθε και καλέσαμε την αστυνομία και είδαμε τον νεαρό, τον πήρανε με χειροπέδες», είπε άλλος μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε για λόγους προσωπικούς, ενώ οι γείτονες λένε ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Τρελάθηκε το παιδί μου για προβλήματα»

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γιος μου έπαθε κρίση την τελευταία στιγμή, τρελάθηκε το παιδί μου για προβλήματα», δήλωσε ο πατέρας του δράστη στο Star.

Ο δράστης νοσηλεύεται και αυτός, φρουρούμενος, με δύο πιο ελαφριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο εισαγγελέας τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει πότε και πού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.

Είτε στο νοσοκομείο είτε στο δικαστικό μέγαρο, εφόσον η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ