Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΒίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης και της 3χρονης στην...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης και της 3χρονης στην Κηφισίας

Η  ηλικιωμένη είναι 70 ετών και είναι η Γεωργιανή νταντά του παιδιού  – Ήταν στη μεσαία λωρίδα όταν τις παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε 35χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το κοριτσάκι

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Κηφισίας στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το κόκκινο μηχανάκι την ώρα που πέφτει πάνω στο παιδί και την 70χρονη νταντά του, παρασέρνοντάς τους στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Ο 35χρονος οδηγός courier φαίνεται να κινείται με χαμηλή ταχύτητα στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας όταν η γυναίκα από τη Γεωργία με το 3χρονο παιδί διασχίζουν κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο χωρίς διάβαση και σηματοδότηση.

Το δίκυκλο πέφτει πάνω τους, τους πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι δυο τους παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις αισθήσεις τους.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Ωστόσο κατά τις 10:30 το πρωί, ο δρόμος άνοιξε αλλά κατά μήκος της Λ.Κηφισίας καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο στην Αλεξάνδρας – Παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ