Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε επτά νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

1328

Πρόκειται για δύο Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ – Ένας από τους συλληφθέντες είχε στο κινητό του πορνογραφικό υλικό με το κοριτσάκι

Επτά ακόμη άτομα,που συμπληρώνουν το παζλ των προσώπων που βίαζαν την 12χρονη στη ζοφερή ιστορία του Κολωνού, έπεσαν στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι επτά άνδρες, δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανοί 52 και 36 χρόνων, δυο Μπαγκλαντεσιανοί 44 και 28 ετών και ένας 47χρονος Αλβανός ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι προκύπτουν μέσα από τις καταθέσεις της μαθήτριας, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες μόλις εντοπίστηκαν, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Ανηλίκων, στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου συνελήφθησαν μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ίδιες πληροφορίες λένε ότι όλοι οι συλληφθέντες, συναντήθηκαν περισσότερο από μία φορές με την ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ανατριχιαστικό ήταν και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του 47 χρόνου Αλβανού με το κοριτσάκι, το οποίο όπως είπε το είχε προμηθευτεί και αποθηκεύσει στο τηλέφωνο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.