Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΧαλκιδική: Βρήκα τον εγγονό μου μέσα στα αίματα μαζί με τη νεκρή...

Χαλκιδική: Βρήκα τον εγγονό μου μέσα στα αίματα μαζί με τη νεκρή μητέρα του, λέει ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Έλεγε στην κόρη μου πως αν φύγει θα την σκοτώσει, λέει ο πατέρας του θύματος – Την πυροβόλησε τέσσερις φορές και την κυνηγούσε να την αποτελειώσει

Τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα δέχθηκε η 39χρονη στη Χαλκιδική, η οποία δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από τον 36χρονο σύζυγό της, με τον τελευταίο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο στόμα του. Αυτό προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 39χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να την κυνήγησε για να την «αποτελειώσει» στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 39χρονης, ο οποίος δηλώνει ότι προσπαθεί να αντέξει για τα εγγόνια του.

«Έχασα την κοπελάρα μου. Σε όλη μου τη ζωή έτρεχα και τους βοηθούσα να μην τους λείψει τίποτα. Μόνο αγάπη είχε αυτό το σπίτι εδώ πέρα. Πώς με φαρμάκωσε έτσι αυτός; Θέλω να το ξεπεράσω να αντέξω για τα εγγόνια μου. Δεν θέλω να τους λείψει τίποτα. Μας χάλασε το καλύτερο σπίτι. Την κόρη μου την αγκάλιαζε όλος ο κόσμος… Πώς σε άφησα και έφυγες από τα χέρια μου βρε κοπέλα μου; Δεν τους έλειπε τίποτα, τι σκεπτικό είχε και έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου;» είπε συντετριμμένος μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, συγκλονισμένος περιέγραψε τη φρικιαστική εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι: «Αρχικά είδα τα αίματα, έστρεψα το βλέμμα στο παιδικό δωμάτιο και είδα τη νύφη μου νεκρή πάνω στο κρεβάτι, δίπλα της ήταν ο εγγονός μου, τρελάθηκα. Είδα στην κρεβατοκάμαρα τον γιο μου. Ξαναγύρισα στο παιδικό δωμάτιο  είδα το παιδί ήταν ζωντανό, είχε αίματα. Του έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το χέρι. Το βγάλαμε έξω και άρχισε να φωνάζει “παππού, παππού”», συνέχισε ο παππούς.

Ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο γιος του έφτασε σε αυτό το σημείο, αν και, όπως είπε, το ζευγάρι είχε προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ