Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαλαμάτα: Λεωφορείο χτύπησε 8χρονο παιδί - Νοσηλεύεται με ανοικτό κάταγμα στο πόδι

Καλαμάτα: Λεωφορείο χτύπησε 8χρονο παιδί – Νοσηλεύεται με ανοικτό κάταγμα στο πόδι

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές υπό άγνωστες συνθήκες χτύπησε ένα οκτάχρονο παιδί – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ανήλικο παιδί συνέβη αυτή τη φορά στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα, ένα λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ το οποίο παραλαμβάνει μαθητές από τη «Διασπορά» της 120 ΠΕΑ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε ένα 8χρονο παιδί, τραυματίζοντας το σοβαρά στο πόδι.

Όπως αναφέρει το τοπικό eleftheriaonline, το ατύχημα έγινε την ώρα που το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έφτασε στη Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία. Ειδικότερα καθώς το λεωφορείο σταματούσε και ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά ρόδα πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού και το τραυμάτισε.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί πολύ σύντομα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας και ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο οδηγός του λεωφορείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ