Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣοκ στη Λαμία: 56χρονος γυμναστής αυτοκτόνησε με καραμπίνα -Έστειλε μήνυμα στους δικούς...

Σοκ στη Λαμία: 56χρονος γυμναστής αυτοκτόνησε με καραμπίνα -Έστειλε μήνυμα στους δικούς του, είχε δύο παιδιά

Τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/4) σε αγροτική περιοχή της Λαμίας, με 56χρονο εκπαιδευτικό να βάζει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 56χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πριν την πράξη του αυτή φέρεται από το πρωί να είχε επικοινωνήσει με ορισμένους δικούς του ανθρώπους για να τους ενημερώσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και να τους αποχαιρετήσει.

Αναστατωμένοι εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία κι άρχισαν τις απεγνωσμένες αναζητήσεις για να προλάβουν το κακό.

Άφησε σημείωμα στον τόπο που αυτοκτόνησε ο γυμναστής από τη Λαμία
Δυστυχώς τον εντόπισαν λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να είχε αυτοπυροβοληθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport άφησε και σημείωμα.

Στο σημείο βρέθηκαν πληρώματα της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό άνθρωπο πολύ γνωστό στη Λαμία και με την ιδιότητα του γυμναστή. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από αυτή την τραγική είδηση και δεν μπορούν να την πιστέψουν. Το ΑΤ Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: iefimerida.grΣοκ στη Λαμία: 56χρονος γυμναστής αυτοκτόνησε με καραμπίνα -Έστειλε μήνυμα στους δικούς του, είχε δύο παιδιά – iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ