Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΝαύπακτος: 21χρονος άρπαξε 16χρονη και τη βίαζε επί τρεις εβδομάδες

Ναύπακτος: 21χρονος άρπαξε 16χρονη και τη βίαζε επί τρεις εβδομάδες

Ανήλικη Ρομά έπεσε θύμα αρπαγής από έναν 21χρονο ομόφυλό της

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου την καταγγελία μιας ανήλικης Ρομά, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής από έναν 21χρονο ομόφυλό της που την παρακρατούσε χωρίς την θέλησή της επί για τρεις εβδομάδες και την βίαζε, στην περιοχή του Πούντου Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς το μεσημέρι της Τετάρτης η 16χρονη κοπέλα, όλα ξεκίνησαν στις 7 Απριλίου, όταν ο 21χρονος την άρπαξε από το σπίτι όπου διέμενε και την κρατούσε κλειδωμένη στο δικό του, απειλώντας να την σκοτώσει αν δεν υπάκουε στις απαιτήσεις του. Από τότε, ως και το απόγευμα της Τρίτης που βρήκε τρόπο να του ξεφύγει και να φτάσει στο Μεσολόγγι, την βίαζε καθημερινά πολλές φορές.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ζήτησαν από τους τους συναδέλφους τους του τμήματος Ναυπακτίας να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη και εκείνοι τον συνέλαβαν στην περιοχή. Ο 21χρονος προσάγεται στο Μεσολόγγι, όπου έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, απειλή και βιασμό και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ