Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣυναγερμός στη Σύρο – Πτώμα παιδιού εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης

Συναγερμός στη Σύρο – Πτώμα παιδιού εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης

Τη σορό εντόπισε από απόσταση ρυμουλκό και πλέον γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί.

Αναστάτωση επικράτησε στη Σύρο καθώς το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, εντοπίστηκε μία σορός παιδιού εντός του λιμένα της Ερμούπολης.

Στο σημείο σύμφωνα με το cyclades24.gr έσπευσαν άμεσα περιπολικό του Λιμεναρχείου Σύρου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η σορός εντοπίστηκε αρχικά από απόσταση από το ρυμουλκό, ωστόσο έκτοτε δεν μπορεί να βρεθεί. Συγκεκριμένα ο κυβερνήτης ανέφερε ότι αντιλήφθηκε στη θάλασσα κάτι που του έμοιαζε με πτώμα παιδιού. Στη συνέχεια όμως το έχασε από το οπτικό του πεδίου, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα βυθίστηκε.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση με το ρυμουλκό να συνεχίζει τις έρευνες, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και ιδιωτικά σκάφη για να συνδράμουν στις έρευνες.  Στο σημείο βρίσκεται δύτης που κάνει έρευνες που είναι σε εξέλιξη.

Δεν μπαίνουν και δεν βγαίνουν πλοία από το λιμάνι

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί πτώμα, ωστόσο όσο διαρκούν οι έρευνες δεν γίνεται καμία κίνηση πλοίου στο λιμάνι, καθώς δόθηκε εντολή για διακοπή προσέγγισης και αναχώρησης επιβατηγών πλοίων στον λιμένα Σύρου.

‘Ετσι έξω από το λιμάνι έχει ακινητοποιηθεί και το ταχύπλοο Champion Jet 2, προερχόμενο από Μύκονο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Blue Star Paros που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι και αναμένει να αναχωρήσει για Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ