Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΔεν άντεξε τον καρκίνο ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε με χειροπέδες στα χέρια

Δεν άντεξε τον καρκίνο ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε με χειροπέδες στα χέρια

Έδεσε με χειροπέδες τα χέρια του στο τιμόνι και φούνταρε πίσω από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσ/νίκη

Πανικός επικράτησε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας αστυνομικός έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, αφού προηγουμένως έδεσε με χειροπέδες τα χέρια του στο τιμόνι!

Το περιστατικό συνέβη σε σημείο δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής και πίσω από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Ο αστυνομικός, ηλικίας περίπου 45 ετών, που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών, εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του Ι.Χ. στο λιμανάκι και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται ότι έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

«Είμαι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες εδώ μέσα στην περιοχή και, επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εδώ, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μας. Ετρεχε με φόρα και εμείς του κάναμε νόημα να σταματήσει, κάτι που κάνουμε σε όλους τους οδηγούς, γιατί αρκετός κόσμος τρέχει εδώ. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε στη θάλασσα» ανέφερε ο Γιώργος Πιρπιρής, ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε κοντά στον αστυνομικό.

Οπως εξήγησε, μετά την πτώση έσπασε το παρμπρίζ. «Ετρεξα και είδα ένα νέο παιδί με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να βουτήξω γιατί έχω πρόβλημα. Του λέω “σε παρακαλώ, βγες”. Μου απάντησε ότι είναι αστυνομικός και έχει καρκίνο στον εγκέφαλο. Πήρα αμέσως την Αστυνομία και στη συνέχεια του είπα ότι θα βουτήξω. Οταν το κατάλαβε, άνοιξε τη δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες. Τον είδα να χάνεται και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος» κατέληξε ο κ. Πιρπιρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ