Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάQatargate: Απορρίφθηκε η έφεση της Εύας Καϊλή - Παραμένει στη φυλακή για...

Qatargate: Απορρίφθηκε η έφεση της Εύας Καϊλή – Παραμένει στη φυλακή για άλλους δύο μήνες

Οι δικαστές του Εφετείου ήταν σκληροί απέναντι στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή με τον εισαγγελέα να φέρεται να απαντά στις αναφορές της για το παιδί ότι «ούτως ή άλλως είναι έξω πατέρας του»

Απορρίφθηκε από το Εφετείο των Βρυξελών η έφεση που είχε καταθέσει ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, στην απόφαση για παράταση δύο μηνών στην προφυλάκιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Η Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή από τον Δεκέμβριο, όταν και συνελήφθη ως κατηγορούμενη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate.

Η υπερασπιστική γραμμή της πρόταξε την ανάγκη της Ελληνίδας ευρωβουλευτή να βρίσκεται μαζί με την κόρη της, αλλά και το γεγονός πως ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, έχει αποφυλακιστεί με βραχιολάκι πριν από λίγες ημέρες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι δικαστές του Εφετείου ήταν σκληροί απέναντι στην Εύα Καϊλή με τον εισαγγελέα να φέρεται να απαντά στις αναφορές της για το παιδί ότι «ούτως ή άλλως είναι έξω πατέρας του». Κατά την ίδια πηγή ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει συναντήσει ήδη μια φορά την κόρη του, η οποία συνεχίζει να μένει με τον παππού της αλλά μπορεί να επισκέπτεται τον πατέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ