Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΛεωφόρος Αθηνών: Πώς έγινε η καραμπόλα με τα 6 ΙΧ και το...

Λεωφόρος Αθηνών: Πώς έγινε η καραμπόλα με τα 6 ΙΧ και το φορτηγό που έφερε κυκλοφοριακό χάος

Στο ρεύμα προς Κόρινθο επικρατεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» καθώς η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα

Καραμπόλα ανάμεσα σε έξι ΙΧ αυτοκίνητα και ένα φορτηγό σημειώθηκε νωρίτερα επί της λεωφόρου Αθηνών με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ντεραπάρει στη μέση του δρόμου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το πρωί, όταν το φορτηγό, κινούμενο επί της λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος του ΨΝΑ Δαφνί, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Το όχημα ντεραπάρησε στη μεσαία λωρίδα και συγκρούστηκε με τα τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα καθώς και με τρία αμάξια που ακολουθούσαν.

Το φορτηγό παρέμεινε για αρκετή ώρα “διπλωμένο” στη μέση του δρόμου ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Από την καραμπόλα δεν τραυματίστηκε κανένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς ενώ στο σημείο έφτασε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυτή την ώρα, στο ρεύμα προς Κόρινθο επικρατεί κυκλοφοριακό “κομφούζιο” καθώς η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προκειμένου οι γερανοί να απομακρύνουν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα.

Όπως υποστηρίζει ο οδηγός του φορτηγού, το τροχαίο προκλήθηκε εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο όπου είχε σπάσει ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ και το νερό είχε παγώσει από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Δείτε εικόνες από το ατύχημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ