Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΔολοφονία Άλκη Καμπανού: «Μεγάλωσε με αγάπη και αξίες, δεν έμπλεκε ποτέ σε...

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Μεγάλωσε με αγάπη και αξίες, δεν έμπλεκε ποτέ σε καβγάδες», κατέθεσε η αδελφή του

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού – «Ο Άλκης ήταν ήσυχο παιδί, με ψυχραιμία διαχειριζόταν τις καταστάσεις»

Με τη κατάθεση της αδελφής του αδικοχαμένου 19χρονου, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η αδελφή του Άλκη Καμπανού, στη σύντομη κατάθεσή της, περιέγραψε τον 19χρονο ως ένα πολύ γλυκό άτομο που ουδέποτε είχε μπλεχτεί σε καβγάδες και ήταν πάντα ψύχραιμος.

«Ο Άλκης ήταν ήσυχο παιδί, με ψυχραιμία διαχειριζόταν τις καταστάσεις. Δεν έμπλεκε σε καβγάδες. Ήταν από μια οικογένεια που του είχε δώσει αγάπη και αξίες. Έδειχνε σεβασμό στους άλλους και τα δικαιώματα τους», ανέφερε η 22χρονη.

«Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο περιστατικό βίας που να εμπλέκονταν ο Άλκης. Δεν έβριζε. Μπορει όπως όλοι να έλεγε κάτι πάνω στα νεύρα του αλλά διαχειριζόταν τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χωρίς να προσβάλει κάποιον. Ποτέ δεν είχε κάποιο μαχαίρι πάνω του».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της αδελφής του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, οι 12 κατηγορούμενοι την ακούγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Η δική συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ