Γλυφάδα: Τι κρύβεται πίσω απ’ την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων

178

Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο ιδιοκτήτης – Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών οι οικονομικές του συναλλαγές 

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην Γλυφάδα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές, υλικές ζημιές στο κτίριο.

Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στην επιχείρηση που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 55 και άμεσα κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής χωρίς να χρειαστεί, ωστόσο, να κάνουν επέμβαση.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό και διερευνούν τι υλικό χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση.

Παράλληλα, συλλέγουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες καθώς και μαρτυρίες κατοίκων.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών μπαίνουν και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν το χτύπημα να ήταν «μήνυμα» προς τον επιχειρηματία.

Την έρευνα για την έκρηξη έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι σύζυγος γνωστού μοντέλου και ηθοποιού και το πελατολόγιό του περιλαμβάνει πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

Υπενθυμίζεται ότι από την έκρηξη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο καθώς και στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται το πλυντήριο.