«Μόνος μου γονάτισα, η φωτιά ήταν καλαμπούρι», λέει ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα

326

«Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα», ισχυρίστηκε ο 35χρονος Ρομά – «Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια»

Για το περιστατικό που έζησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση αυτοκινήτων στην Πάτρα μίλησε ο 35χρονος Ρομά.

Εκεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ παράλληλα κάποιος του έβαλε φωτιά!

Ο ίδιος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, αφού κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, δήλωσε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως αναφέρονται, δηλαδή κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει και όπως είπε η φωτιά μπήκε «για καλαμπούρι».

«Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα. Δεν μου είπαν οι άνθρωποι , κάτι. Εγώ το ήθελα κι επειδή με γνωρίζουν , από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά μου έβαλαν φωτιά για το καλαμπούρι. Κι αυτοί έκαναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κρητικός.

Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του περιστατικού.