Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕΚΤΑΚΤΟ-Θεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μωρού ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι –...

ΕΚΤΑΚΤΟ-Θεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μωρού ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι – Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του 16χρονου οδηγού, που τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Έξω από το νοσοκομείο είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς του, με την οργή να ξεχειλίζει. Ο 16χρονος, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης. Οι δικοί του δήλωσαν ότι η καταδίωξη δεν έγινε την ώρα που αναφέρει η αστυνομία και αναρωτιούνται γεμάτοι αγανάκτηση: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

«Τίποτα δεν έκανε το παιδί, βενζίνη πήγε να βάλει», τόνισε συγγενής του 16χρονου, σημειώνοντας πως υπάρχουν αποδείξεις ότι μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του. Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα.

«Κι αν δεν πλήρωσε; Πρέπει να τον σκοτώσει; Παρ’ του τον αριθμό, έλα στο σπίτι, κάνε καταγγελία. Έκανε ένα λάθος, να τον σκοτώσουν;», τόνισε, οργισμένος, ο άνδρας του 16χρονου οδηγού.

Σύλληψη αστυνομικού που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται πως πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ