Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡούλα Πισπιρίγκου: Νέα προθεσμία για απολογία – Κλήση νέων μαρτύρων ζητά η...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα προθεσμία για απολογία – Κλήση νέων μαρτύρων ζητά η υπεράσπιση

Νέα προθεσμία, την τρίτη κατά σειρά, για τις 21 Δεκεμβρίου έλαβε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια για την υπόθεση θανάτου των δύο κοριτσιών της Μαριλένας και Ίριδας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόφαση της ανακρίτριας να κάνει δεκτά τα αιτήματα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας για κλήτευση συγκεκριμένων μαρτύρων, αλλά και για ακυρότητα της προδικασίας.

Ο κ. Κούγιας αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας και υπό αυτά τα δεδομένα δεδομένα αυτά ο δικηγόρος της κατηγορουμένης ζήτησε τη λήψη καταθέσεων από συγκεκριμένους ιατροδικαστές και μάλιστα να εξετασθούν κατ’ αντιπαράσταση με τους κ.κ. Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρια.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής.

Επιπλέον ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγριας, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι Χαρά Σπηλιοπούλου και Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Ακόμη ο κ. Κούγιας κατέθεσε αίτημα προκειμένου να κληθεί για κατάθεση ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης ο οποίος και έχει κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή κατ’ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ