Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Ο 26χρονος σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών βρίσκεται στα χέρια των αρχών – Τι αναμένεται να ισχυριστεί – Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή που παραδίδεται

Παραδόθηκε ο 26χρονος Αλβανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημέρωματα της Τρίτης.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ο Αλβανός, ο οποίος είναι σεσημασμένος και έχει “παρελθόν” με τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, αναμένεται να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε σκοπό να χτυπήσει την 21χρονη φοιτήτρια, ότι δεν έτρεχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και ότι έφυγε από το σημείο καθώς φοβήθηκε επειδή είχε ποινικό μητρώο. Επίσης, αναμένεται να παραδεχθεί ότι ήταν με τη 19χρονη φίλη του που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη και να πει στους αστυνομικούς πως και η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ μετά την παράσυρση.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη στιγμή της παράδοσης του 26χρονου Αλβανού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ