Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑιματηρό περιστατικό στη Νίκαια - Μαχαίρωσε στο σαγόνι τη σύζυγό του

Αιματηρό περιστατικό στη Νίκαια – Μαχαίρωσε στο σαγόνι τη σύζυγό του

Η 67χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο 72χρονος συνελήφθη και κρατείται – Ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Αιματηρό περιστατικό με θύμα μια 67χρονη και θύτη τον 72χρονο σύζυγό της, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος επιτέθηκε με φαλτσέτα και τραυμάτισε τη γυναίκα του στην κάτω γνάθο, ενώ είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς.

Η 67χρονη  βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ωστόσο μερικά μέτρα μακριά από την εξώπορτα του σπιτιού της, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βγήκε από την πολυκατοικία και ο 72χρονος, κρατώντας τη φαλτσέτα, επέστρεψε στο σπίτι μετά τις φωνές των γειτόνων και ξαναβγήκε με ένα κατσαβίδι στα χέρια. 

Ενας γείτονας του ζευγαριού ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή της ατυχής γυναίκας, καθώς κατάφερε να αφοπλίσει τον 72χρονο και να τον κρατήσει μακριά από την 67χρονη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο 72χρονος συνελήφθη από άντες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κρατείται.

Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ