Πάτρα: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» λέει ένα από θύματα του «μαζικού» revenge porn

«Για τέσσερις μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο» δηλώνει στο Mega

Τη σιωπή της «σπάει» μια από τις γυναίκες που θύμα του «μαζικού» revenge porn στην Πάτρα.

«Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Η μητέρα μου με συγκράτησε», λέει στην εκπομπή «Live News», τονίζοντας ότι «εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω», με την  καθημερινότητά της να έχει γίνει εφιάλτης.

Όπως περιγράφει, στην κλειστή κοινωνία της Πάτρας παραμένει δακτυλοδεικτούμενη. «Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Ας μην μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δεν με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα. Το είχε στείλει παντού. Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

υτόν τον άνθρωπο;. Το ξέρεις ότι αυτό το βίντεο το έχουν δει 200 και 300 άτομα εκεί που μένεις; Το έχουν δει όλοι”».

Μάλιστα, έφτασε μέχρι και τα χέρια του εργοδότη της, όπως λέει η 24χρονη στο «Live News». «Όπου πήγαινα για δουλειά έπιαναν τον εργοδότη μου και του έλεγαν: ”Ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Έχει κάνει αυτό, αυτό και αυτό”. Και ακόμα και τώρα που είμαι σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο και σπουδαίο στέλνουν μηνύματα μέχρι και γυναίκες και του λένε ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Και του έστελναν τα βίντεο».

«Είχε διαρρεύσει παντού, το είχε στείλει παντού, είχε κυκλοφορήσει παντού. Από χέρι σε χέρι, από κινητό σε κινητό. Είχε διαρρεύσει παντού», εξήγησε ενώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έχει ολοκληρώσει τον πρώτο της κύκλο, αφού η αστυνομία έχει ήδη παραδώσει τον φάκελο της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ