Ευρυτανία: Η 48χρονη συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων ένα μήνα πριν εξαφανιστεί – Δείτε βίντεο

Άκαρπες ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 48χρονης μητέρας στην Ευρυτανία, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη καθώς το εύρημα το οποίο εντοπίστηκε από του δύτες του Λιμενικού στη Λίμνη Κρεμαστών, το Σάββατο, δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Μια περιοχή που η 48χρονη μητέρα λάτρευε και στην οποία συνήθιζε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας αθλητισμό κοντά στη φύση αλλά και σε απόκρημνα μέρη. Σε αυτή την περιοχή, λοιπόν,οι αστυνομικοί την αναζητούν εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Στις 8 Αυγούστου η 48χρονη εμφανίζεται χαρούμενη να δίνει συνέντευξη για τη συμμετοχή της σε αγώνες επίδειξης αυτοκινήτων 4Χ4 στα Άγραφα. Ήταν η μόνη γυναίκα που πήρε μέρος σε αυτό το event ως μέλος της αγωνιστικής λέσχης αυτοκινήτων του Καρπενησίου και όπως φαίνεται στο βίντεο έδειχνε χαμογελαστή κι ευδιάθετη ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η τελευταία επικοινωνία της 48χρονης μητέρας

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις τελευταίες σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών. Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε η 48χρονη γυναίκα, την Τετάρτη, μια ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Η τελευταία επικοινωνία της γυναίκας πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα με το Star, ήταν με τον δικηγόρο της στον οποίο περιέγραψε πού βρισκόταν. Η 48χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της ότι είναι μόνη της και με αυτά τα δύο στοιχεία ο δικηγόρος ο οποίος έχει αντιληφθεί οτι η γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενημέρωσε τον σύζυγό της. Εκείνος τότε κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας, είναι η σύζυγος μου».

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την Πέμπτη, την ημέρα, δηλαδή, της εξαφάνισης, με την 48χρονη επικοινώνησε η μητέρα της για να της πει ότι την περιμένει για φαγητό με την γυναίκα να απαντά ότι θα πάει στη Λαμία για κάποια ιατρική εξέταση.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ