Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύζυγο και τα τρία...

Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύζυγο και τα τρία παιδιά του

Η 40χρονη σύζυγος τον κατήγγειλε για επεισόδια που προκαλεί διαρκώς σε βάρος της και σε βάρος των τριών παιδιών τους

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου ένας 46χρονος Ινδός που κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στην πόλη, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η 40χρονη σύζυγός του για επεισόδια που προκαλεί διαρκώς σε βάρος της και σε βάρος των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα από την Ινδία, ο 46χρονος εξύβρισε την ίδια και την 16χρονη κόρη τους, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε ξυλοκοπήσει εκείνη και τα δύο μικρότερα παιδιά τους ηλικίας 11 και 6 χρόνων. Ο αλλοδαπός “νταής” σύζυγος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον βρήκαν στο σπίτι του και παραπέμφθηκε με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Χτύπησε και απείλησε την σύντροφό του

Έρευνες στην Εύβοια και όχι μόνο διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν έναν 22χρονο, ο οποίος φέρεται να διαπληκτίστηκε άγρια με την 21χρονη σύντροφο και συγκάτοικό του και στη συνέχεια την χτύπησε με τα χέρια του, την απείλησε και την εξύβρισε, σηκώνοντας στο πόδι τη γειτονιά.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον 22χρονο στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Όμως, ο “νταής” νεαρός έσπευσε να εξαφανιστεί μετά το επεισόδιο, προφανώς για να αποφύγει την σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ