Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαβάλα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Χρυσούπολη – Στο μικροσκόπιο η...

Καβάλα: Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Χρυσούπολη – Στο μικροσκόπιο η κάμερα που κρατούσε ο άτυχος πατέρας

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το έγκλημα στην Καβάλα, με τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών. Πληθαίνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνει η αστυνομία…

Στις κάμερες που υπάρχουν στους περιβάλλοντες χώρους του εργοστασίου μαρμάρων στη Χρυσούπολη στην Καβάλα, αναζητούν οι αστυνομικοί τους ανθρώπους που έστησαν το καρτέρι θανάτου, στον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Φύλλο και φτερό κάνουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης που εργαζόταν το θύμα, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 52χρονος έφτασε στην δουλεία του γύρω στις έξι σήμερα το πρωί.  

Ο πατέρας των δύο παιδιών κατέβηκε από το αυτοκίνητου του και άρχισε να περπατά προς την πίσω είσοδο του εργοστάσιού που οδηγεί στην μονάδα παραγωγής. Στα χέρια του κρατούσε μια κάμερα νυκτός την οποία χρησιμοποιούσε όταν κυνηγούσε αγριογούρουνα. Το θύμα ήταν λάτρης του κυνηγιού και ένας άνθρωπος ο οποίος δεν προκαλούσε με τη συμπεριφορά του.

Η κάμερα που είχε στην κατοχή του τη στιγμή της δολοφονίας του, βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι κοιτούν καρέ – καρέ  τα όσα έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη της.   

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, τα οποία ακόμα επεξεργάζονται οι αστυνομικές αρχές ένα άτομο που ήταν κρυμμένο σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο μόλις είδε τον 52χρονο να κατεβαίνει από το όχημα του, αμέσως τον πλησίασε από πίσω και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια έφυγε μέσα από χωράφια με καλαμπόκια και εξαφανίστηκε. Δείτε παρακάτω το σημείο που έπεσε νεκρός ο άτυχος υπάλληλος…

Οι αστυνομικοί πάντως ακόμα ερευνούν τον αριθμό των ατόμων που είναι πιθανό να συμμετείχαν στη δολοφονία του 52χρονου. Καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν εάν στο σημείο της δολοφονίας πήγε ένα άτομο ή είχε και κάποιο συνεργό του.

Φίλος του 52χρονου δήλωσε στο newsit.gr πως δεν ήξερε να είχε έχθρα με κάποιον. «Μόλις το μάθαμε πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν είχε ακουστεί για τον άνθρωπο αυτό το παραμικρό. Το μάθαμε τώρα το πρωί αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται. Δούλευε σε εργοστάσιο μαρμάρων και πήγαινε στη δουλειά του. Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά. Άνθρωπος οικογενειάρχης. Με όλο τον κόσμο τα είχε μια χαρά. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο του για να πάει στη δουλειά, πετάχτηκε ο άλλος και τον σκότωσε. Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του και τον σκότωσαν».

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ