Ενέδρα θανάτου για τον 52χρονο στην Καβάλα – Τον πυροβόλησαν στην καρδιά όταν έφτασε στη δουλειά του

Του έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν» – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών στη Χρυσούπολη Καβάλας σήμερα τα ξημερώματα.

Ο άτυχος άντρας, δολοφονήθηκε έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος από τον επιστάτη της επιχείρησης, ο οποίος σοκαρισμένος ενημέρωσε την αστυνομία.

Ειδικότερα, το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε να μπει στην επιχείρηση, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να τον βρει στην καρδιά και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για καρτέρι θανάτου, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τις ώρες που συνήθιζε να καταφτάνει ο 52χρονος στη δουλειά του.

Όλοι όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν στο protothema.gr για έναν καλό οικογενειάρχη, ο οποίος φρόντιζε τη γυναίκα του που είναι άτομο με αναπηρία αλλά και τα δύο παιδιά του. Οι περισσότεροι, όπως λένε, είναι σοκαρισμένοι από την άγρια δολοφονία του 52χρονου, μη μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο που οι αδίστακτοι δολοφόνοι του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ