Έκανε μπαντιλίκια και όταν ένας 18χρονος του έκανε παρατήρηση, γκάζωσε και τον πάτησε

Νέο περιστατικό με νταή στην Κρήτη, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του, τον 18χρονο που του έκανε παρατήρηση για το πως οδηγεί.

Νέο περιστατικό βίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε δρόμο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστή» έναν ακόμα νταή οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα κάνοντας μπαντιλίκια και επικίνδυνες μανούβρες. Στο σημείο υπήρχε πλήθος κόσμου με έναν 18χρονο άνδρα να του κάνει έντονη παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγεί λέγοντάς του ότι κινδυνεύουν οι πεζοί.

Ο «νταής» οδηγός όμως αντί να σταματήσει τις μανούβρες του ή να φύγει από την κεντρική πλατεία, γύρισε το τιμόνι και πάτησε γκάζι χτυπώντας τον νεαρό άνδρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο 18χρονος χτύπησε στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε στο οδόστρωμα. Αμέσως μετά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε από το σημείο αφήνοντας αιμόφυρτο τον νεαρό άνδρα.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του νταή οδηγού στο αστυνομικό τμήμα.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ