Βόλος: 23χρονη με αναπηρία που έδιωξε η μητέρα της, κατήγγειλε ότι την βίασε ο θείος της

Σχεδόν ολόκληρη η οικογένεια γνώριζε τι συμβαίνει και δεν άφηναν τη νεαρή να καταγγείλει το περιστατικό γιατί ο θείος τους φιλοξενούσε

Βιασμό από το θείο της κατήγγειλε η 23χρονη με αναπηρία που είχε διωχθεί από το σπίτι της μητέρας της στο Βόλο.

Χθες, καταθέτοντας στο δικαστήριο που δικάζοταν η μητέρα της, η 23χρονη ανέφερε ότι ο θείος της την είχε βιάσει μία μέρα πριν την διώξει από το σπίτι η μητέρα της την περασμένη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου καθώς και τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι τους σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σημειώνεται ότι το σπίτι που φιλοξενούνται στο Βόλο είναι του θείου της, τον οποίο κατήγγειλε για βισαμό. Το δικαστήριο μετά από αυτό διέταξε τον διαβιβασμό της δικογραφίας πίσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για διερεύνηση του θέματος.

Τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε. Η κοπέλα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι μάλωνε με τη μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η μητέρα της πάντως ανέφερε πως είναι άνεργη και συντηρείται από τα αδέλφια της που ζουν στο Βόλο, ενώ αυτή και οι δύο κόρες της σε χωριό της Καλαμπάκας.

Η 50χρονη μητέρα της που κάθισε χθες στο εδώλιο, απολογούμενη, ανέφερε πως δεν εργάζεται και πως την συντηρούν τα αδέρφια της. Μάλιστα το δικαστήριο της είχε ορίσει συνήγορο υπεράσπισης τον δικηγόρο Βόλου κ. Ασημώρη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ