Ατύχημα Allou Fun Park: Πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος «σκανάρουν» το σημείο

Σε εξέλιξη η αυτοψία στο παιχνίδι La Isla όπου την Τρίτη το βράδυ τραυματίστηκαν τέσσερις νέοι άνθρωποι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αυτοψία που πραγματοποιούν ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονας, ο τεχνικός σύμβουλος που όρισαν οι οικογένειες των τραυματιών και ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας στο Allou Fun Park προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος.

Πριν από λίγη ώρα, στις εγκαταστάσεις του Allou Fun Park έφτασε ο πραγματογνώμονας ο οποίος διορίστηκε κατόπιν της εισαγγελικής παραγγελίας και θα συντάξει το πόρισμα στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης.

Πέρα από το πόρισμα, στο φάκελο θα συμπεριληφθούν τόσο οι καταθέσεις των τραυματιών και των υπαλλήλων του λούνα παρκ όσο και οι ιατρικές γνωματεύσεις.

Στο La Isla βρίσκεται και ο εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος που όρισαν οι οικογένειες των τριών τραυματιών, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους κ. Βασίλη Καπερνάρου, ο όποιος αναμένεται να συντάξει ξεχωριστή έκθεση για τα αίτια του ατυχήματος.

Αυτή την ώρα, το κλιμάκιο των μηχανικών παίρνει φωτογραφίες από το σημείο όπου σταμάτησε η πορεία του βαγονέτου και «σκανάρει» τα μηχανήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα αναμένεται να παραδοθεί την επόμενη εβδομάδα και θα διευκρινίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία πρόσκρουση.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ