Home Αστυνομικά Allou Fun Park: Φωτογραφίες του 25χρονου τραυματία λίγες ώρες μετά το ατύχημα

Allou Fun Park: Φωτογραφίες του 25χρονου τραυματία λίγες ώρες μετά το ατύχημα

0

Η 21χρονη έχει θλάσεις στον πνεύμονα και σπασμένα πλευρά, με κάκωση στη σπλήνα νοσηλεύεται ο 24χρονος – Δείτε φωτογραφίες του protothema.gr

To protothema.gr φέρνει στην επιφάνειας τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του 25χρονου ο οποίος ήταν μέλος της παρέας που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park.  

O 25χρονος, ο οποίος χθες πήρε προσωρινά εξιτήριο αφότου οι γιατροί του τοποθέτησαν 12 ράμματα στο κεφάλι, επέστρεψε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας θα παραμείνουν για δεύτερη ημέρα οι τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό ατύχημα στο Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης.

Η 21χρονη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, φέρει θλάσεις στον πνεύμονα και σπασμένα πλευρά και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τη σταθεροποιήσουν.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε αίμα προκειμένου οι γιατροί να την επαναφέρουν.

Η 22χρονη, η όποια νοσηλεύεται με διάσειση και θλάση στον αγκώνα, υποβλήθηκε το πρωί σε νέες εξετάσεις και τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Όσον αφορά τον 24χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες καθώς κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία του στη Χειρουργική Κλινική.

Τέλος, ο 25χρονος, ο οποίος χθες πήρε προσωρινά εξιτήριο αφότου οι γιατροί του τοποθέτησαν 12 ράμματα στο κεφάλι, επέστρεψε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία.

Το πρωί υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις καθώς τα τραύματα που φέρει στο κεφάλι είναι σοβαρά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσίαζει το protothema.gr.

Στις επόμενες ώρες, ειδικός πραγματογνώμονας αναμένεται να κάνει αυτοψία στο χώρο του παιχνιδιού La Isla στο Allou Fun Park προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία πρόσκρουση.

Η πραγματογνωμοσύνη διεξάγεται στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία για το συμβάν και τα αποτελέσματα της, τα οποία αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, θα ρίξουν “φως” στα αίτια του ατυχήματος.

Allou Fun Park: Είμαστε στο πλευρό των τραυματιών αλλά αυτό δεν σημαίνει παραδοχή υπαιτιότητας

Επιμένει το Allou Fun Park σε νέα ανακοίνωσή του με αφορμή το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες ότι «στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση».

Παράλληλα η εταιρεία εκφράζει «την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων».

Όπως ανακοινώνει, δε, ήδη δόθηκε εντολή «στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους» ωστόσο διευκρινίζεται ότι «η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας».

«Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Allou Fun Park το πρωί της Πέμπτης (8/9).

Exit mobile version