Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΔιάρρηξη στου Ζωγράφου: «Τα ρήμαξαν όλα, έκλεψαν από το σπίτι κειμήλια 50...

Διάρρηξη στου Ζωγράφου: «Τα ρήμαξαν όλα, έκλεψαν από το σπίτι κειμήλια 50 ετών» λέει το θύμα

Ο εφιάλτης όπως τον περιγράφει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο protothema.gr – Είχε γίνει ξανά πριν από λίγο καιρό διάρρηξη στο ίδιο συγκρότημα

«Τα πήραν όλα, ήταν εφιαλτική εμπειρία», με τα λόγια αυτά περιγράφει το θύμα της διάρρηξης στου Ζωγράφου τα όσα βίωσε αντικρίζοντας ξαφνικά ένα ρημαγμένο τοπίο στο σπίτι του. Από το σπίτι εκλάπησαν πολύτιμα αντικείμενα, κειμήλια 50 ετών. 

«Μπήκαν στο σπίτι μου. Επέστρεψα ύστερα από 10 ημέρες. Είναι στον τρίτο όροφο.  Προσπάθησα να ανοίξω, έπεσε ο αφαλός και κατάλαβα ότι είχε γίνει παραβίαση» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Βαγγέλης Παύλου.

Όπως εξηγεί, φώναξε κλειδαρά και χρειάστηκε προσπάθεια για να μπουν στο σπίτι καθώς είχαν τοποθετηθεί αντικείμενα πίσω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να ανοίξουν, είδαν ντουλάπες πεσμένες, όλα παραδομένα στο χάος.

Η σύγχυση της συζύγου του κ.Βαγγέλη φανερή, σοκαρίστηκε αντικρίζοντας την εικόνα. 

Το ανησυχητικό είναι ότι στο συγκρότημα είχε σημειωθεί και πριν από λίγο καιρό διάρρηξη, ενώ οι κάτοικοι συχνά εκφράζουν τον φόβο τους. 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντίκρυσε στου Ζωγράφου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι επιστρέφοντας από τις διακοπές του.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες, πιθανότατα πρόκειται για συμμορία Ρομά, είχαν στη διάθεση τους άπλετο χρόνο για να κάνουν το διαμέρισμα επί της οδού Σμύρνης στον αριθμό 1… καλοκαιρινό ψάχνοντας για χρυσαφικά.

Το ζεύγος είχε κρύψει τα πολύτιμα αντικείμενα -κοσμήματα και χρυσές λίρες- μέχρι και στα πιο απίθανα σημεία. Μεταξύ άλλων… μέσα στο κουτί της σκόνης πλυντηρίου!

Μόλις οι διαρρήκτες αντιλήφθηκαν πως οι ένοικοι του διαμερίσματος είχαν σκαρφιστεί διάφορους τέτοιους τρόπους για να κρύψουν τα αντικείμενα αξίας, έκαναν το σπίτι κυριολεκτικά άνω-κάτω για να τα βρουν. Και, τελικά, τα βρήκαν αφήνοντας πίσω τους σκηνές χάους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ