Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕκρήξεις και φωτιά σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στην Αχαρνών με έναν...

Εκρήξεις και φωτιά σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στην Αχαρνών με έναν σοβαρά εγκαυματία – Δείτε βίντεο

Υπάρχει ένας εγκλωβισμένος –  Έκλεισε η Αχαρνών και στα δύο ρεύματα – Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα

Τρόμος στη λεωφόρο Αχαρνών 210 από τις απανωτές εκρήξεις που σημειώθηκαν, λίγο νωρίτερα από μαγαζί με φιάλες υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις. Επίσης, υπάρχει ένας σοβαρά εγκαυματίας καθώς και ένας εγκλωβισμένος. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Επίσης, λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς σε κατάστημα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης ως την οδό Αγίου Μελετίου, και στα δύο ρεύματα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr καταστηματάρχης παραπλήσιας επιχείρησης, από τις εκρήξεις υπάρχει ένας τουλάχιστον τραυματίας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα :

«Σίγουρα υπάρχει ένας τραυματίας γιατί τον είδα κιόλας την ώρα που βγήκε από το κατάστημα πριν έρθει το ασθενοφόρο. Ήταν μέσα στο μαγαζί και πρέπει από το οστικό κύμα να τραυματίστηκε. Εγκαύματα έχει είναι σίγουρο. Μιλάμε από την ώρα που ξεκίνησαν οι εκρήξεις, έχουμε χάσει τον αριθμό πόσες έχουν ακουστεί, σίγουρα πάνω από είκοσι είναι. Η φωτιά βγήκε μέχρι έξω. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι και είμαστε στο δρόμο. Δεν έχουμε εικόνα για τις καταστροφές γιατί οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τις φλόγες γιατί από πάνω μένει κόσμος στην πολυκατοικία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ