Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: «Με κοιτούσε και αυνανιζόταν» κατέθεσε η νεαρή για τον Αλγερινό με...

Θεσσαλονίκη: «Με κοιτούσε και αυνανιζόταν» κατέθεσε η νεαρή για τον Αλγερινό με τα 11 διαφορετικά ονόματα

Ο άντρας από την Αλγερία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών  – Το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τους τρεις μήνες της ποινής του και το υπόλοιπο να ανασταλεί

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο άντρας από την Αλγερία που βρέθηκε κατηγορούμενος επειδή αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μια νεαρή κοπέλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στις 20 Αυγούστου, όταν η νεαρή κοπέλα που είχε επισκεφτεί μια φίλη της, έκατσε φεύγοντας σε ένα παγκάκι πίσω από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να περιμένει φιλικό της πρόσωπο.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, σε κάποια φάση αντιλήφθηκε τον Αλγερινό να στέκεται απέναντι της, μπροστά από ένα ΚΑΦΑΟ. «Το παγκάκι που έκατσα ήταν μπροστά από την παιδική χαρά. Μόλις με είδε, ξεκίνησε να αυνανιζεται μπροστά μου και να με κοιτάει. Κοκάλωσα, έπαθα σοκ και έβγαλα το κινητό μου για να ειδοποιήσω την αστυνομία. Μόλις με είδε να μιλώ στο τηλέφωνο κατευθύνθηκε στις τουαλέτες. Εκεί υπήρχε κι άλλη κοπέλα, ξεκίνησε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη χωρίς να το καταλάβει και πήγα να την ενημερώσω μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει», είπε η νεαρή κοπέλα στο δικαστήριο.

«Είμαι σοβαρός κύριος»

Ο Αλγερινός από τη μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε αθώος και πως δεν γνωρίζει ακόμα γιατί συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν έχει συλληφθεί άλλες 11 φορές και σε όλες τις περιπτώσεις δήλωσε διαφορετικά ονοματεπώνυμα στην αστυνομία, όπως και διαφορετικές χώρες καταγωγής.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τους τρεις μήνες της ποινής του και το υπόλοιπο να ανασταλεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ