Μυστήριο με τον θάνατο γνωστής δικηγόρου στα Εξάρχεια

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες που η δικηγόρος Βασιλική Αυγουστίνου έφυγε από τη ζωή με τον σύζυγό της να ζητά την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η υπόθεση θανάτου της μαχητικής ακτιβίστριας δικηγόρου στην περιοχή των Εξαρχείων τον περασμένο Ιούνιο εξελίσσεται σε θρίλερ. Αν και αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε ατύχημα, η αστυνομία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εξάρχεια: Τι αναφέρει ο σύζυγος της δικηγόρου

Ο σύζυγός της Αντώνης Πατατανές, 40 μέρες μετά τον θάνατό της, μίλησε στο Star και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως «η Βασιλική ήταν σπουδαίος άνθρωπος, υπέρμαχος ανθρώπων και ζώων. Βοηθούσε όλο τον κόσμο».

Μπροστά σε ένα πρόχειρο μνήμα με τη φωτογραφία της, στο σημείο που βρέθηκε με βαρύ τραύμα στο κεφάλι, ξεσπά: «Υπάρχουν ενδείξεις ότι δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να της πάρουν τη ζωή. Η Ασφάλεια Εξαρχείων έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχει βρει κάποια στοιχεία και πιστεύω σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Όταν, όμως, ο σύζυγός της κατάφερε να ανοίξει το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι δεχόταν συνεχώς απειλές.

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την απειλούσαν. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, γιατί κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους ανθρώπων και ζώων», είπε.

«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα χτυπήματα έτσι όπως περιγράφονται στα ιατρικά έγγραφα δεν δικαιολογούνται σε τυχαίο περιστατικό και τυχαία πτώση. Ξέρουμε ονόματα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ