Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε...

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος – «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Εξω από το σπίτι του, το οποίο δεν είχε αποπερατωθεί, βρέθηκαν 4 παιδιά, τα οποία έκαναν διακοπές στην περιοχή

Σαν ένα περίεργο τύπο, ο οποίος έχει προκαλέσει μικροεπεισόδια στο παρελθόν, περιγράφουν κάτοικοι στο Αλεποχώρι τον 70χρονο συνταξιούχο πρώην εργολάβο, ο οποίος χθες πυροβόλησε κατά τεσσάρων παιδιών, που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του για να αστειευτούν μαζί του.

Το σπίτι στο οποίο κατοικούσε, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, δεν έχει αποπερατωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα παιδιά (ένας 17χρονος, ένας 16χρονος και δυο 15χρονοι) τα οποία έκαναν διακοπές στην περιοχή με τις οικογένειές τους, πήγαν έξω από το σπίτι του 70χρονου, όταν εκείνος (όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς) τα πέρασε για κλέφτες, φοβήθηκε και πυροβόλησε με την καραμπίνα του. Ο δράστης, ωστόσο, που είχε νόμιμα το όπλο σαν κυνηγός, δεν πυροβόλησε στον αέρα, όπως άφησε να εννοηθεί, αλλά έριξε σε ευθεία βολή, με συνέπεια να τραυματίσει ένα παιδί στο πόδι και ένα άλλο στο μάτι. Μάλιστα, το παιδί με το τραύμα στο μάτι θα κάνει μια μικροεπέμβαση, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει περαιτέρω κίνδυνο.

Στην αρχική του κατάθεση, ο 70χρονος υποστήριξε πως τα παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο του ήταν πάνω από τέσσερα, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχτεί, ενώ δεν έπεισε τους αστυνομικούς και ο ισχυρισμός του πως είχαν πρόθεση να κλέψουν. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς χρησιμοποίησε φυσίγγια μικρής ισχύος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε λίγη ώρα (γύρω στη μια) αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα αναβαθμίσει την κατηγορία σε βάρος του. Και ο 70χρονος από την πλευρά του, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των παιδιών, που ζουν στην περιοχή, ενώ ανέφερε πως τον ενοχλούσαν καλι στο παρελθόν, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει βρει σχετική καταγγελία στο αρχείο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ