Home Αστυνομικά «Αφήστε με να πάω στην κηδεία, δεν ήθελα να της χαλάσω χατίρι»...

«Αφήστε με να πάω στην κηδεία, δεν ήθελα να της χαλάσω χατίρι» λέει ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

0

Ο πατέρας της 6χρονης, που πνίγηκε σε παραλία της Κορινθίας, ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της απόφασης εισαγγελέα και ανακριτή και θέλει να μιλήσει στην εν διαστάσει σύζυγό του, για να του επιτραπεί η παρουσία του στην κηδεία της μικρής Αμέλιας.

Ειδικότερα, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο πατέρας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της εξόδου από τη χώρα και την παρουσίασή του στο Α.Τ. της περιοχής του.

Ο πατέρας της 6χρονης πανικοβλήθηκε όταν έπεσε το παιδί στη θάλασσα

Ο 42χρονος επεσήμανε στην απολογία του ότι «πανικοβλήθηκα όταν το παιδί έπεσε στη θάλασσα. Δεν είχε μαγιό γιατί η μαμά της το είχε ξεχάσει. Δεν της χάλαγα χατίρι» και συμπλήρωσε πως η 6χρονη Αμέλια λάτρευε να ανεβαίνει πάνω στη συγκεκριμένη βάρκα, όπου καθόταν και ζωγράφιζε κάθε φορά που πήγαιναν εκεί για μπάνιο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πατέρας, που κατάγεται από την Αλβανία και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήρε την κόρη του για να πάνε μαζί για φαγητό και για μπάνιο. Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και η 6χρονη ζήτησε από τον πατέρα της να πάνε στην παραλία και να μπει στην βάρκα.

Αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν ότι άκουσαν το κοριτσάκι να ζητάει αυτή την χάρη από τον μπαμπά του και εκείνος απάντησε ότι δεν είχαν μαζί τους μαγιό, όμως η μικρή επέμεινε και έτσι ο ίδιος δεν θέλησε να της χαλάσει χατίρι.

Ο πατέρας της Αμέλιας πήρε ένα σωσίβιο, το φόρεσε στη μικρή και μπήκε μαζί της στη θάλασσα για να φτάσουν στη βάρκα, η οποία βρισκόταν γύρω στα 25 μέτρα από την ακτή.

Όπως τόνισε ο πατέρας στους λιμενικούς, όταν έφτασαν στη βάρκα, προσπάθησε να ανεβάσει την Αμέλια, αλλά το παιδί του γλίστρησε, του έφυγε το σωσίβιο και βρέθηκε στον βυθό.

Exit mobile version