Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤρόμος για 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας -Την παρενόχλησε Αφγανός...

Τρόμος για 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας -Την παρενόχλησε Αφγανός σάτυρος

Μέσα στο λεωφορείο 035  ο 42χρονος τη στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά του όργανα

Τρόμος για 29χρονη κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας. Αφγανος επιβάτης, τη στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός να ακινητοποιήσει το όχημα, να καλέσει την Αστυνομία και ο Αφγανος σάτυρος να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν, σημειώθηκε στις 08:50 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Η κοπέλα οπως κατάθεσε στην Αστυνομία, βρισκοταν στο λεωφορείο 035 που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Κυψέλη- Πετράλωνα- Ταύρος. Καθόταν στη μέση των τελευταίων καθισμάτων οταν την πλησιάζει ένας περίεργος μελαψος άνδρας και αρχίζει να την «καρφώνει» με τα μάτια του.

Ενοχλημένη η 29χρονη Ελληνίδα μετακινείται και τότε βλέπει και τον αλλοδαπο να την ακολουθεί. Μάλιστα, επιχείρησε να της πιάσει κουβέντα εξακολουθώντας να την κοιταζει έντονα ομως εκείνη τον απέφυγε.

Ξαφνικα και ενώ το λεωφορείο διέσχιζε την πλατεία Ομονοίας, ο Αφγανός, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και αρχίζει να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα «καρφώνοντας» και πάλι το θύμα του. Η κοπέλα έντρομη, σηκώνεται, πηγαίνει στον οδηγό, τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να περάσει χειροπέδες στον ανώμαλο επιβάτη. Όπως προέκυψε, προκειται για Αφγανο γεννηθέντα το 1980. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ