Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά«Πάγωσαν» όλοι σε μία στιγμή σε γλέντι στην Κρήτη: Μαχαιρωμένα δύο αδέρφια,...

«Πάγωσαν» όλοι σε μία στιγμή σε γλέντι στην Κρήτη: Μαχαιρωμένα δύο αδέρφια, 20 και 24 ετών, σκηνές παvικού τα ξημερώματα

Δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν σε Κέντρο Υγείας της ενδοχώρας νομό Ηρακλείου, σήμερα, Τρίτη, λίγο μετά τις 5μιση το πρωί, μαχαιρωμένα από αιχμηρό αντικείμενο.

Πρόκειται για δύο νέους άνδρες, 24 και 20 ετών, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι  από έναν άνδρα, ο όποιος φέρεται να κατάγεται από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κοινωνική εκδήλωση στο Καστέλι, με τα μαχαιρωμένα αδέλφια να διακομίζονται αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Νοσηλεύονται τα δύο αδέλφια που μαχαιρώθηκαν στην Κρήτη

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 24χρονος, που έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, θα εξεταστεί από θωρακοχειρουργό, ενώ μπήκε και σε ειδικό μηχάνημα που μαζεύει υγρά από τους πνεύμονες. Ο 20χρονος φέρει τραύματα στο σώμα του, αλλά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου.

Στο μεταξύ, σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί, καθώς έχει συλληφθεί ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος μάλιστα εντοπίστηκε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε τα δύο αδέλφια για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ