Ηράκλειο: Αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη αδελφή της συντρόφου του με μαχαίρι!

Οι κραυγές της 14χρονης κινητοποίησαν τους περαστικούς που έτρεξαν να βοηθήσουν – Ο 30χρονος Πακιστανός προφυλακίστηκε

Ξεμονάχιασε σε μια ερημική περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο την ανήλικη αδελφή της συντρόφου του και επιχείρησε να την βιάσει με την απειλή μαχαιριού ένας 30χρονος Πακιστανός, ωστόσο οι περαστικοί άκουσαν τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του 14χρονου κοριτσιού για βοήθεια!

Ο επίδοξος βιαστής, που εργάζεται αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης, η οποία έχει τρία ανήλικα παιδιά και έμεναν όλοι στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο, μαζί με την 14χρονη Ρομά. Ωστόσο, η “άγουρη” ανήλικη “ξύπνησε” τον πόθο στον Πακιστανό και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, χωρίς να διστάσει να την απειλήσει με το μαχαίρι, όταν εκείνη αντιστάθηκε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι κραυγές της 14χρονης κινητοποίησαν τους περαστικούς που έτρεξαν να τη βοηθήσουν κι έτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Μετά την καταγγελία που έκανε η ανήλικη στην Αστυνομία, ο 30χρονος φίλος της αδελφής της συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην απολογία του, ο Πακιστανός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και προφυλακίστηκε. Όμως, δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της 23χρονης αδελφής της 14χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς η μικρή ζει στο σπίτι της και όφειλε να την προσέχει.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ