Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕφετείο: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ

Εφετείο: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ

Σε υπόθεση με πολλά ερωτηματικά εξελίσσεται η «εισβολή» του πρώην παίκτη ριάλιτι στο Εφετείο καθώς το αυτοκίνητό του ήταν φορτωμένο με μετρητά και ναρκωτικά

Ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση εφόδου στο Εφετείο από έναν οδηγό που σε κατάσταση αμόκ αφού παραδόθηκε είπε «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά». Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο άνδρας είχε στο αυτοκίνητο ναρκωτικά αλλά και σακ βουαγιάζ με το χρηματικό ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον ποσό ύψους 300.000 ευρώ κατασχέθηκα από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην παίκτη μουσικού ριάλιτι που δεν έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις στις αρχές που χειρίζονται την υπόθεση. Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι εάν τα χρήματα προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και εάν ο 34χρονος είναι μέλος κυκλώματος. Στο αυτοκίνητο εκτός από τα μετρητά βρέθηκαν περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc, και 275 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 34χρονος όπως αναφέρει το protothema.gr έχει υπάρξει για ένα μικρό διάστημα ποδοσφαιριστής ενώ εμφανιζόταν και στο μουσικό ριάλιτι greek idol.

Δείτε βίντεο με τη συμμετοχή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ