Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘράσος από τον δράστη με το καυστικό υγρό: Πήγε στο νοσοκομείο να...

Θράσος από τον δράστη με το καυστικό υγρό: Πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα – Ήταν εμμονικός

Ο δράστης ήθελε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

Όχι μόνο έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο, αλλά πήγε και στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί.

Η επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη, έξω από το καθαριστήριο όπου εργαζόταν, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σκοπός της επίσκεψής του 50χρονου δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της πρώην γυναίκας του στην Ανάληψη Μεσσήνης, απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν να παραπλανήσει τους αστυνομικούς που από την πρώτη στιγμή τον θεώρησαν βασικό ύποπτο κι όχι το ενδιαφέρον του για την πορεία της υγείας του θύματος που κινδυνεύει πλέον να χάσει την όραση της από το ένα μάτι της, όπως αποκαλύπτει το newsit.

Στο χωριό Ανάληψη της Μεσσήνης οι κάτοικοι του ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ από το περιστατικό που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό σε όλο το πανελλήνιο. Πρωταγωνιστές ένα πρώην ανδρόγυνο, με δράστη έναν 50χρονο και θύμα τη 49χρονη πρώην σύζυγο του. Οι δύο τους, είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και χώρισαν πριν από πέντε χρόνια. Όμως η 49χρονη που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα είχε συγκατοικήσει και πάλι με τον πρώην άνδρα της, ενώ είχε προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της με νέο σύντροφο.

Το σατανικό σχέδιο του 50χρονου

Η γυναίκα είχε ξεκαθαρίσει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν πρόκειται πότε να υπάρξει μεταξύ τους επανασύνδεση ανάλογη του παρελθόντος και να έχουν ερωτικές σχέσεις. Ο 50χρονος, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται δεν μπορούσε να δεχτεί τις επιθυμίες της πρώην συζύγου του.

Όπως λένε πληροφορίες του newsit.gr, ήταν εμμονικός μαζί της και την πίεζε. Αφού έβλεπε ότι δεν υπήρχε η ανταπόκριση που ήθελε, τότε αποφάσισε να την εκδικηθεί. Τα ξημερώματα της Τετάρτης ξύπνησε νωρίτερα από τη 49χρονη και αφού της είπε ότι θα πήγαινε δρομολόγιο, καθώς εργάζεται σε μεταφορική εταιρεία, έφυγε από το σπίτι. Αμέσως κατευθύνθηκε προς το καθαριστήριο ρούχων που εργάζονταν η πρώην σύζυγος του.

Η άτυχη γυναίκα έφτασε στο χώρο της εργασίας της γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα. Ο 50χρονος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και της έριξε στο πρόσωπο το καυστικό υγρό, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν υδροχλωρικό οξύ. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με τη γυναίκα να σφαδάζει από τους πόνους. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε μελετήσει καλά το σχέδιο του και δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής.

«Ήταν τρομαγμένη και πονούσε»

Μιλώντας στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου εργάζεται η 49χρονη, ο οποίος μάλιστα την πήγε και στο νοσοκομείο, περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που ακολούθησαν. «Είχε φτάσει πέντε λεπτά νωρίτερα από εμένα στην δουλειά και έγινε τότε. Όταν έφτασα εγώ, είχε μπει στο αμάξι και ερχόταν να με βρει γιατί μένω αρκετά κοντά. Ήταν τρομαγμένη, πονούσε και είχε ένα υγρό πάνω της, μάλλον καυστικό γιατί κοκκίνισε επί τόπου. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και είναι ακόμα μέσα», ανέφερε στο newsit.gr και συνεχίζοντας, συμπλήρωσε:

«Η κατάστασή της είναι σταθερή και σήμερα θα μάθουμε τι έχει γίνει με το μάτι της. Μιλήσαμε και πριν από λίγο με την γυναίκα, είναι λίγο καλύτερα, δεν πονάει τόσο σήμερα. Με τον πρώην σύζυγό της έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Η γυναίκα ζει στην Καλαμάτα και έχει και ακόμη δύο παιδιά από άλλο γάμο. Δεν γνωρίζω τους λόγους που το έκανε. Η γυναίκα δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι και δεν είχα διαπιστώσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα οικεία πρόσωπα του πρώην ζευγαριού. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν γρήγορα κατέληξαν ότι βασικός ύποπτος είναι ο 50χρονος, πατέρας των τεσσάρων παιδιών της 49χρονης.

Την ίδια ώρα ο δράστης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, πιστεύοντας ότι θα ξεγελάσει τους αστυνομικούς και θα στρέψει τις έρευνες προς άλλες κατευθύνσεις, πήγε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η 49χρονη. Αν και ζήτησε να τη δει, εκείνη δεν θέλησε. Λίγη ώρα αργότερα προσήχθει και τελικά συνελήφθη ως ο υπαίτιος της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ