Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜεσσήνη: Για οικονομικές διαφορές έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του ο 50χρονος

Μεσσήνη: Για οικονομικές διαφορές έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του ο 50χρονος

Τι φέρεται να είπε στην Αστυνομία – Της έριξε το οξύ προσπαθώντας να την σκοτώσει

Με κίνητρο τις οικονομικές τους διαφορές φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του ο 50χρονος από την Μεσσήνη που έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη που κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι.

Οι δυό τους είχαν χωρίσει τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Το τελευταίο διάστημα έμεναν ξανά μαζί λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση τους ήταν τυπική και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, ο 50χρονος μετέφερε στους αστυνομικούς πως οι οικονομικές διαφορές ήταν εκείνες που του έδωσαν κίνητρο να της επιτεθεί προσπαθώντας επί της ουσίας να τη σκοτώσει. 

Ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο

Ο 50χρονος άνδρας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγό του προσπάθησε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά.

Συγκεκριμένα, πήγε να δει το θύμα προσποιούμενος πως πρόκειται για μια αθώα επίσκεψη ενδιαφέροντος ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να «καλυφθεί».

Η αστυνομία τον εντόπισε στο νοσοκομείο και τον προσήγαγε. Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, αλλά στη συνέχεια όπως αναφέρει η ΕΡΤ. ομολόγησε, κάτω από το βάρος των στοιχείων και έπειτα συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά και έχει χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Την βρήκα να κλαίει και να προσπαθεί να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της»

Για λίγα λεπτά δεν πρόλαβε τον δράστη ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου στην περιοχή της Μεσσήνης που συνέβη χθες τα ξημερώματα η επίθεση με καυστικό υγρό στην άτυχη 49χρονη.

Όπως λέει μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Ιωσήφ Παμπουκτσίδης όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα κι όταν εκείνος έφτασε έξω από το κατάστημά του βρήκε την υπάλληλο του σε άσχημη κατάσταση και κάλεσε την Αστυνομία.

«Εγώ έφτασα μετά από μερικά λεπτά και έτρεξα αμέσως να την βοηθήσω, ο δράστης είχε φύγει. Ηταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το μαγαζί, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ! Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τους ενημερώσω για την επίθεση που δέχτηκε η υπάλληλος και στην συνέχεια ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι απειλούταν από κάποιον ή είχε κάποιο πρόβλημα» είπε στο protothema.gr.

Μάλιστα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μας περιγράφει τι συνέβη στην 49χρονη πολύτεκνη μητέρα και πως η ατυχία της ήταν να φτάσει πρώτη στο κατάστημα.

«Λόγω της καλοκαιρινής περιόδου όπου η κίνηση είναι μεγαλύτερη, είχαμε πει με την ίδια να ξεκινήσουμε την βάρδιά μας από νωρίς. Έτσι λοιπόν πήγε εκείνη να ανοίξει τα ξημερώματα και έφτασε πρώτη. Εκείνος παραφύλαγε και της επιτέθηκε ρίχνωντας αυτό το καυστικό υγρό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι η 49χρονη

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη η άτυχη 49χρονη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό ίσως χάσει το δεξί της μάτι.  «Έχει σοβαρό χημικό έγκαυμα 3ου- 4ου βαθμού στο δεξί της μάτι. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση της να χάσει και την όραση της.

Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σε καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα. Σε αυτήν την φάση που βρίσκεται η ασθενής και για αυτού του τύπου. Την θεραπεία που χρειάζεται στα πρώτα στάδια το νοσοκομείο μας την υποστηρίζει πλήρως αν η κατάσταση της δεν βελτιωθεί και κρίνουν οι γιατροί της ότι πρέπει να διακομιστεί για άλλες θεραπείες όπως μεταμόσχευση θα μεταφερθεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Οι γιατροί της θα δουν την κατάσταση και θα το κρίνουν» δήλωσε στο protothema.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Ελένη Αλειφέρη.

Η 49χρονη που είναι υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης δέχτηκε την επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης. Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας και προσήχθη ένας άνδρας 50 ετών, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ, ενώ με την 49χρονη είχαν και οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι το θύμα και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει.

Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ