Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣύβοτα: «Ήταν υπόθεση 15 δευτερολέπτων», λέει ο σύντροφος της 62χρονης που σκοτώθηκε...

Σύβοτα: «Ήταν υπόθεση 15 δευτερολέπτων», λέει ο σύντροφος της 62χρονης που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο

«Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε» – Συγκλονίζει η περιγραφή του για ό,τι συνέβη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα από την Κομοτηνή, κάνοντας θαλάσσιο αλεξίπτωτο-parasailing στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Σύβοτα και στη νότια Κέρκυρα.

Στο σκάφος ήταν και ο σύντροφος της 62χρονης και η περιγραφή του συγκλονίζει. «Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχόταν και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε, γύρνα, δες, έρχεται! Έρχεται”, του λέω, ”να γυρίσουμε πίσω”» αναφέρει σε δηλώσεις του στο Star, ο σύντροφος της 62χρονης που σκοτώθηκε στα Σύβοτα.

Σύβοτα: «Ήταν υπόθεση δευτερολέπτων», λέει ο σύντροφός της

Όπως σημειώνει, ο χειριστής του σκάφους επιχείρησε να τον καθησυχάσει λέγοντας του ότι «δεν είναι τίποτα», όμως, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, «σε εάν λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος».

«Την κατέβασε μέχρι περίπου δύο μετρά κοντά στη θάλασσα για να την τραβήξει αλλά έσπασε το σκοινί, δεν ξέρω έσπασε, λύθηκε, δεν μπόρεσα να καταλάβω και την πήρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την πήρε, την πήγε προς Ιταλία μεριά. Αυτό ήταν. Δεν μπορώ να σας πω άλλα γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα», συμπλήρωνει ο σύντροφος της 62χρονης, υπογραμμίζοντας πως «ήταν υπόθεση δεκατεσσάρων,δεκαπέντε δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε».

Σύβοτα: «Ξεσπά» ο γιος της 62χρονης

Στο μεταξύ, η οικογένεια της 62χρονης αναζητά ευθύνες, όπως είπε στο Star ο γιος της, πριν από δύο ημέρες. «Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν», ανέφερε για το ατύχημα ο γιος του θύματος.

Η 62χρονη που έχασε τη ζωή της κάνοντας αλεξίπτωτο στα Σύβοτα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ