Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣκότωσε τη Νικολέττα και μπήκε στο τρένο για να το σκάσει

Σκότωσε τη Νικολέττα και μπήκε στο τρένο για να το σκάσει

Ποιοι τον βοήθησαν στην προσπάθεια του να φύγει από τη χώρα – Αύριο η απολογία του Πακιστανού για τη δολοφονία της 17χρονης

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο 22χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι και αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο.

Ο Πακιστάνος συνελήφθη στα Σκόπια, μετά από διεθνές ένταλμα που είχαν εκδόσει οι ελληνικές αρχές και οι οποίες είχαν «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του μετά το έγκλημα, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από το στίγμα τουκινητού του τηλεφώνου. Μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας, ο 22χρονος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε με το τρένο για Θεσσαλονίκη. Άφησε στο σπίτι στο Περιστέρι, ωστόσο, τα κλειδιά του. Προηγουμένως επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο μίλησε για την πρόθεσή του να πάει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Σχολιάζοντας την απόπειρα του δολοφόνου να βγει από την Ελλάδα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως «υπήρξε βοήθεια και από άλλους παράτυπους μετανάστες στη χώρα μας. Άλλωστε και στο γκρουπ στο οποίο συμμετείχε για να εξέλθει από τη χώρα μας ήταν ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών που ήρθαν στην χώρα μας και προορισμός του ήταν η βόρεια Ευρώπη».

Αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος συνέχισε προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και πέρασε τα σύνορα για τη γειτονική χώρα με ένα γκρουπ παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν στην Κεντρική Ευρώπη. Φωτογραφίες και στοιχεία του όμως είχαν ήδη δοθεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας και έτσι τον αναγνώρισαν και τον συνέλαβαν οι αρχές.

Ο ίδιος ομολόγησε στους ασυνομικούς που τον συνέλαβαν την πράξη του λέγοντας ότι τσακώθηκε με την 17χρονη και πάνω στον καυγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη οδηγώντας την σε ασφυκτικό θάνατο. «Την έπνιξα με τα χέρια μου. Τσακωθήκαμε και λογομαχήσαμε. Κάποια στιγμή την έπιασα, την ακινητοποίησα και της έκλεισα τη μύτη και το στόμα» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Δεν γυρίζει το παιδί μου πίσω 

Η σύλληψη του Πακιστανού «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;». Είναι το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης Νικολέττας που δολοφονήθηκε άγρια από τον 22χρονο σύντροφό της.

Ο Σίμος Καρολίδης μίλησε στον ΑΝΤ1 φανερά συγκινημένος για την κόρη του. «Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», είπε. Όταν τον ρώτησαν τι θα έλεγε στον 22χρονο, είπε: «Ντροπή του. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Η Νικολέτα έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη. Όμως πλέον, το μόνο που έχει μείνει για την οικογένειά της είναι οι φωτογραφίες της. «Από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», είπε ο πατέρας της.

Σε σοκ τα μικρότερα αδέρφια της Νικολέττας

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ και κυρίως η 16χρονη αδελφή της, που τη βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ