Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στη Ζάκυνθο: «Τα έκανε όλα για εμάς, ήταν η τέλεια μάνα»,...

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: «Τα έκανε όλα για εμάς, ήταν η τέλεια μάνα», λέει ο γιος της 41χρονης

Στον εισαγγελέα ο 51χρονος δολοφόνος – «Την σκότωσα γιατί με απατούσε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς – Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Δεν είχε τέλος το δράμα της 41χρονης γυναίκας από το Τσιλιβί Ζακύνθου, που έπεσε νεκρή το βράδυ της Κυριακής έξω από το σπίτι της, όταν μισή ώρα μετά την καταγγελία σε βάρος του 51χρονου συζύγου της στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία εκείνος την ξυλοκόπησε ξανά και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο δράστης που έχει συλληφθεί από χθες και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, έχει παραδεχτεί την πράξη του ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Η γυναίκα προσπαθούσε να κρύψει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον 51χρονο, καθώς δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα ωστόσο τους τελευταίους μήνες η κατάσταση είχε ξεφύγει πολλές φορές με τους γείτονες να έχουν καλέσει ξανά και ξανά την αστυνομία. Μοναδικά της αποκούμπια τα δυο μεγαλύτερα αγόρια της 20 και 14 ετών τα οποία γνώριζαν την αλήθεια αλλά και τις φοβίες που είχε η μητέρα τους κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι από την δουλειά της.

Ο μεγαλύτερος γιος της που απουσίαζε στην Καλαμάτα συγκλόνισε με τα όσα είπε χθες σε δηλώσεις του:

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε ο γιος του ζευγαριού». 

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής κι όταν τα δυο μικρότερα παιδιά της οικογένειας 14 και 9 ετών απουσίαζαν από το σπίτι. Το ζευγάρι για μια ακόμη φορά τσακώθηκε άγρια με την γυναίκα να φεύγει γύρω στις 21:30 και να καταγγέλλει τον σύζυγο της στην αστυνομία για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα. Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του. Στη συνέχεια έφυγε από το τμήμα μόνη της χωρίς συνοδεία αστυνομικών με κατεύθυνση προς το σπίτι της.

Λίγη ώρα μετά και ενώ εκείνος απουσίαζε η γυναίκα είχε βγει λίγο έξω από το σπίτι και περίμενε τα δυο παιδιά της να επιστρέψουν από την απογευματινή τους βόλτα. Τότε εμφανίστηκε με άγριες διαθέσεις εκείνος μπροστά της κι άρχισε να την κυνηγάει. Η άτυχη γυναίκα έτρεξε να σωθεί, έβαλε τις φωνές, αλλά δεν πρόλαβε. Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της γειτόνισσας τους, η οποία μόλις άκουσε τις φωνές βγήκε να δει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τους γείτονες η γυναίκα δεν πρόλαβε να μπει μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα εκείνος να την πιάσει να την ξυλοκοπήσει άσχημα και να την μαχαιρώσει με το κουζινομάχαιρο που κρατούσε και το οποίο από την μανία του στράβωσε.

Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η  Αστυνομία εξαπέλυσε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, που τελικά βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί.

Στις 18 Ιουνίου ο 51χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία μετά από την πρώτη μήνυση που είχε υποβάλλει η 41χρονη για ενδοοικογενειακή βία.

Τότε ο εισαγγελέας τον είχε αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, όπως να μην μπορεί να πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Όμως η 41χρονη φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες και μετά τα παρακάλια του τον είχε λυπηθεί και τον είχε αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι τους κάτι όμως που το πλήρωσε με την ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ