Θεσσαλονίκη: Παρέα δέκα ατόμων πλακώθηκαν στο ξύλο και γρονθοκόπησαν 37χρονο που πήγε να τους χωρίσει

Η σύζυγός του πετούσε γλάστρες από το μπαλκόνι για να τους σταματήσει – Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία η οποία εντόπισε σε κοντινή οδό άνδρα να τρέχει χωρίς μπλούζα – Δείτε φωτογραφίες

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, πλησίον της οδού Δελφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μια παρέα περίπου δέκα ατόμων από την Γεωργία πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να χτυπιούνται με κλωτσιές και μπουνιές έξω από ένα εστιατόριο και μπροστά στα έντρομα ματιά δεκάδων ανθρώπων.

Το άγριο σκηνικό μεταφέρθηκε στην παρακείμενη οδό Αντ. Νάστου. Ένας 37χρονος αντιλήφθηκε όσα γίνονταν και βλέποντας την παρέα των Γεωργιανών να παίζουν ξύλο στον δρόμο της γειτονιάς του, φέρεται ότι επιχείρησε να μπει στην μέση για να τους ηρεμήσει. Τότε, τα άτομα στράφηκαν εναντίον του και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του θύματος που άκουσε τις φωνές και τη φασαρία, βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει και μόλις αντιλήφθηκε ότι τα άτομα χτυπούν τον σύζυγό της ξεκίνησε να πετάει γλάστρες από το μπαλκόνι για να τους σταματήσει, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε στον δρόμο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ