Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος – Παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος – Παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του

Ο 53χρονος, φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της ανήλικης αλλά και να της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου.

Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε 13χρονη και μάλιστα μέσα στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού και ο 53χρονος ήταν ο πατριός της φίλης της 13χρονης,  η οποία πήγε να μείνει στο σπίτι τους, σύμφωνα με το GRTimes. Ο συλληφθείς φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της ανήλικης αλλά και να της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου.

Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν χθες (04 07-2022) 53χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς εντός οικίας του σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, στην οποία φιλοξενείτο η ανήλικη, προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της, εξιστορώντας γεγονότα ερωτικού περιεχομένου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ