Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΟμόνοια: «Νόμιζα ότι πνίγεται και πήγα να το σώσω», λέει τώρα ο...

Ομόνοια: «Νόμιζα ότι πνίγεται και πήγα να το σώσω», λέει τώρα ο πατέρας για το 10 μηνών βρέφος

Τι υποστήριξε ο άνδρας που καταγράφηκε σε βίντεο να βάζει τα δάχτυλά του στον λαιμό του παιδιού με τους περαστικούς να προσπαθούν να το πάρουν από τα χέρια του – Κόντρα ανάμεσα στους δύο γονείς φαίνεται να κρύβεται πίσω από το περιστατικό

Το ενδεχόμενο ο 35χρονος να μην επιχείρησε να πνίξει το βρέφος στην Ομόνοια αλλά να προσπάθησε να το σώσει φαίνεται να εξετάζουν οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πατέρας αφέθη ελεύθερος καθώς η Εισαγγελία στρέφεται στην εκδοχή να μην προσπάθησε να πνίξει το 10 μηνών παιδί του. Έτσι, μετά τη σύλληψή του και την μεταγωγή του στα δικαστήρια, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι με την υπόθεση ασχολείται το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας και όχι η Ασφάλεια καθώς αυτό που φαίνεται είναι ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται η διαμάχη ανάμεσα στους δύο γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 11:15 το πρωί. Ο 35χρονος Ρομά πατέρας που είναι χρήστης ναρκωτικών άρπαξε από το λαιμό το παιδί και όπως υποστήριξε του έβαλε το δάχτυλο μέσα στο στόμα μπροστά στα μάτια της 34χρονης γυναίκας του. Μάλιστα, το παιδί δεν είναι ούτε ενός έτους καθώς γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά, ο δράστης μένει στο Ζεφύρι και η σύντροφός του διαμένει στον Κολωνό. Την ημέρα του συμβάντος, η γυναίκα βρισκόταν σε ξενοδοχείο επί της οδού Καρόλου στο κέντρο της Αθήνας μαζί με το βρέφος.

Ο σύντροφός της που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μετέβη μαινόμενος στο κατάλυμα, άρχισε να χτυπά επίμονα την πόρτα του δωματίου που διέμενε και όταν η γυναίκα του άνοιξε, μπήκε μέσα άρπαξε το παιδί και επιχείρησε να εξαφανιστεί.

Η μητέρα τον ακολούθησε με αποτέλεσμα στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας να εξελιχθεί το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το παιδί θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να φανεί τι ακριβώς έχει συμβεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ