Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΒοιωτία: Πήγε για ψάρεμα στον Κηφισό και πνίγηκε – Τον αναζητούσαν όλο...

Βοιωτία: Πήγε για ψάρεμα στον Κηφισό και πνίγηκε – Τον αναζητούσαν όλο το βράδυ

Που εντοπίστηκε η σορός του

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τον θάνατο ενός 46χρονου άνδρα που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του και ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει την Βοιωτία. Πρόκειται για την τραγική εξέλιξη που είχε για έναν 82χρονο από τη Βοιωτία η συνήθεια να πηγαίνει για ψάρεμα στον Κηφισό ποταμό, κοντά στο φράγμα Μαυρογείας στην περιοχή του Ορχομενού.

Δυστυχώς χθες Τετάρτη ήταν η τελευταία φορά που πήγε για ψάρεμα, αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι του και οι δικοί άρχισαν να τον αναζητούν.

 Τον αναζητούσαν ολόκληρη τη νύχτα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αρχικά εντοπίστηκε το καλάμι ψαρέματος και τα ρούχα του ηλικιωμένου στις όχθες του ποταμού και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Στο σημείο εκτός από την αστυνομία και την ΠΥ Λιβαδειάς έσπευσε και η ομάδα ορμητικών νερών της 7ης ΕΜΑΚ με 8 άνδρες, οι οποίοι όλη τη νύχτα αναζητούσαν τον 82χρονο στα θολά νερά του ποταμού με δύο λέμβους.

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 82χρονου σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από το σημείο που βρήκαν τα ρούχα του και το καλάμι.

Αναζητούνται τα αίτια του θανάτου του

Κανείς δεν ξέρει αν ο ηλικιωμένος έπαθε κάτι παθολογικό ή εάν πνίγηκε στο ποτάμι το οποίο τη συγκεκριμένη ημέρα είχε πολλές φερτές ύλες και ήταν πολύ θολό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα γίνει, όπως παραγγέλθηκε από τις Αρχές.

lamiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ